ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΦΜ: 094000718 - ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ - ΑΦΜ ΕΝΕΡΓΟ

  Επειδή  στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ποτέ δε στηριζόμαστε στο ένστικτο για να βγάλουμε συμπεράσματα πιστεύοντας ο,τιδήποτε, κι επειδή οδηγός μας πάντα είναι η αμφισβήτηση, αναζητούμε μόνοι μας μέσα από τις πληροφορίες την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Με μια τέτοια απλή αναζήτηση, χρησιμοποιώντας ένα από τα πολλά ευρετήρια εταιριών βάσει του ΑΦΜ τους, ανακαλύψαμε (αν και το γνωρίζαμε ήδη) ότι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ όχι μόνο δεν έπαψε να υφίσταται επειδή συγχωνεύτηκε με τη μητρική εταιρία ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, όπως μας έχουν πει τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης (Ευαγγελάτος, Σρόιτερ, Βερύκιος κλπ) αλλά το ΑΦΜ της (094000718) είναι ενεργό!  Ως έδρα μάλιστα φαίνεται η αρχική κατά την ίδρυσή της έδρα, που βρίσκεται στην οδό Σοφοκλεόυς αρ. 6 (πρώην Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών).

 

Μπορείτε να κάνετε μόνοι σας την αναζήτηση πατώντας   Ε Δ Ω

Με μια δεύτερη αναζήτηση βλέπουμε ότι στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ έχει δηλωθεί πως το κτίριο της οδού Σοφοκλέους 6, ανήκει στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Α.Ε και μάλιστα με πλήρη κυριότητα.

Ένα άλλο ισχυρό στοιχείο που αναιρεί πλήρως τις ανακρίβειες και τα ψεύδη των δημοσιογράφων για τη μη ύπαρξη σήμερα της Τράπεζας Ανατολής και για τη λανθασμένη αξιολόγηση της τιμής της μετοχής της, όπως αυτή προκύπτει μέσα από κοινοβουλευτικό έλεγχο και ανέρχεται στο ποσό των 678 δις ευρώ περίπου, είναι το ΦΕΚ 633/2018 στο οποίο αναφέρεται ότι συνήλθε το Δεκέμβριο του 2017 η Γενική Συνέλευση της εταιρίας και αποφασίστηκε η αναβίωση της εκκαθάρισης της εταιρίας που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.


Μετά από όλα αυτά καλούνται οι δημοσιογράφοι να ασχοληθούν επισταμένα με το θέμα, παρουσιάζοντας όλα τα στοιχεία στους Έλληνες πολίτες, αποκαθιστώντας έτσι την Αλήθεια. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να πράξουν. Το θέμα είναι ΕΘΝΙΚΟ καθώς υπάρχουν στη διάθεση των Ελλήνων πολιτών 8 τέτοιες μετοχές και δεν αφορά προσωπική υπόθεση.

  

ΠΗΓΗ:   http://www.et.gr/

ΠΗΓΗ:   https://www.vrisko.gr/afm-etairies?gclid=cnn7jtx37acfujl3wodpg_u1a


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια