ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΜΕ

  

     Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να μοιράσει χρήματα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να μας ενημερώνουν - τρομοκρατούν και να μας δίνουν οδηγίες προκειμένου να μην κάνουμε σπατάλη στην ενέργεια.

 Αυτή την φορά θα μας μάθουν πως να μη μαγειρεύουμε, πως να ήμαστε ασιδέρωτοι,  πως να ξεπαγιάζουμε πως θα ανάβεις την κουζίνα σου και φυσικά όλα αυτά θα πρέπει τα ΜΜΕ να πληρωθούν για να μας τα πουν.

 Αυτή την φορά, όχι δεν είναι η λίστα Πέτσα που όπως θυμόμαστε όλοι είχε δώσει 100 εκ. Ευρώ στα ΜΜΕ για την ενημέρωση της νόσου του Κορωνοϊου.

 Σειρά έχει τώρα η ενεργειακή κρίση και μετέπειτα θα έχει η επισιτιστική κρίση.

 Ο φόβος φυλάει τα έρμα έτσι μας έλεγαν οι πρόγονοι μας

 Έτσι λοιπόν αποφάσισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μας φυλάξει εμάς τα έρμα σκορπίζοντας για άλλη μια φορά τον φόβο.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ.Σκρέκας, συγκεκριμένα, ετοιμάζεται να μοιράσει περίπου 7.500.000 ευρώ για να ενημερώσει τους πολίτες για την ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας.

 Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης ενέκρινε το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο πλαίσιο της δράσης «Εξοικονόμηση ενέργειας».

Η σχετική απόφαση δημοσιεύτηκε προχθές, Δευτέρα (3/10), στη Διαύγεια, φέροντας την υπογραφή του γενικού γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δημήτρη Γαλαμάτη.

To πρόγραμμα ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 7.440.000,00 ευρώ, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από τον τακτικό προϋπολογισμό του ΥΠΕΝ.


ΕΙΔΩΜΕΝ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ .

https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9D%CE%92%CE%9646%CE%9C%CE%93%CE%A87-%CE%96%CE%A1%CE%A9?inline=true


Συντάκτης 
Δελαγραμμάτικα  Ελευθερία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια