ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Μια εκδήλωση πέρα από τα συνηθισμένα πραγματοποίησε η Ελλήνων Συνέλευσις

  


Την Κυριακή 15 Μαΐου στην Ανατολική Αττική στα Καλύβια Θορικού στην έδρα του προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις κυρίου Αρτέμη Σώρρα έγινε κάλεσμα όλων των διοικητικών στελεχών του πολιτικού φορέα από όλη την επικράτεια αλλά και το εξωτερικό.

Στην εκδήλωση αυτή που είχε έναν ιδιαίτερο διοικητικό εσωτερικό χαρακτήρα για την Ελλήνων Συνέλευσις παρατηρήσαμε με μεγαλοπρέπεια από το ίδιο το στόμα του κυρίου Αρτέμη Σώρρα να ανακοινώνεται δημόσια ο επαναπροσδιορισμός και η ευθυγράμμιση της στρατηγικής του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις.

Η ένωση τοπικών οργανισμών διοικητικά σε όλη τη επικράτεια και η ίδρυση νέων μοντέρνων με μοναδικό σχεδιαστικό και λειτουργικό ύφος  οργανισμών σε μια δυναμική της ίδιας της συλλογικότητας ήταν αυτό που ακούστηκε στην ομιλία του προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις και έγινε αποδεκτό με χειροκροτήματα, ενθουσιασμό αλλά και την σύμφωνη γνώμη όλων των διοικητικών μελών του πολιτικού φορέα.

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότερα από χίλια διοικητικά μέλη συμβουλίων τοπικών οργανισμών αλλά και των δώδεκα περιφερειακών διοικήσεων από Ελλάδα και εξωτερικό και παρατηρήθηκε ένα πανέμορφο κλίμα ευφορίας μεταξύ τους που όπως αντιληφτήκαμε οφειλόταν και στην φυσική παρουσία του ιδρυτή αλλά και αιρετού προέδρου Αρτέμη Σώρρα που μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πολιτικής δίωξης ήταν παρόν σε εκδήλωση της Ελλήνων Συνέλευσις.

Είναι η πρώτη φορά που πολιτικός αρχηγός στην Ελλάδα καλεί και προσκαλεί δημόσια στην έδρα του ένα τόσο μεγάλο πλήθος μελών για την ανάπτυξη της στρατηγικής του πολιτικού φορέα χωρίς να κρύβει τίποτα για τον σχεδιασμό του. Στην ομιλία του προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις ακούστηκε ότι πέρα από τον επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής του πολιτικού φορέα αυτό που δεν αλλάζει με τίποτα είναι   ο  στόχος και ο σκοπός της απελευθέρωσης της Ελλάδος

 Στην εκδήλωση  παραβρέθηκε και μεγάλος αριθμός πολιτών που δεν ήταν μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις. Ακόμα αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την είσοδο των μελών αλλά και των φιλικά προσκείμενων της Ελλήνων Συνέλευσις στον χώρο της εκδήλωσης αισθητή ήταν η  παρουσία πολλών οικογενειών με τα παιδιά τους κάτι που δεν είδαμε ξανά σε εκδήλωση πολιτικού χαρακτήρα.

ΠΗΓΗ

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια